WIEBENIK

"Altijd op zoek naar
het beste advies
voor mijn klanten"

HET GEZICHT ACHTER

NATUURLIJK GEZOND

VOEDINGSADVIES.

Erika van Asselt, gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige is de drijvende kracht achter Natuurlijk Gezond Voedingsadvies. Haar interesse voor gezonde voeding is ontstaan doordat zij gezien heeft wat gezonde voeding kan betekenen als je je niet goed voelt. Door je eetpatroon te veranderen en meer te gaan bewegen ontdekte Erika wat voor positieve veranderingen dit met zich mee kan brengen.

 

De juiste balans tussen voeding en bewegen is het begin van een goede gezondheid. Gezonde voeding geeft je meer energie, verhoogt de werking van ons immuunsysteem, heeft een reinigende en opbouwende werking en zorgt voor een gezonde spijsvertering. Het doel van Natuurlijk Gezond Voedingsadvies is om samen met jou te ontdekken hoe we die optimale balans kunnen bereiken.

 

Dit doen we door inzicht te krijgen in je huidige leefstijl. Dat kan door middel van een eenmalig consult, groepscursussen of een intensief persoonlijk begeleidingstraject. Je krijgt tips, adviezen en begeleiding door middel van een voedingsplan en leefstijladvies. Het is ook belangrijk dat je zelf bewust aan de slag gaat met je leefwijze en voedingspatroon. Dat je leert zelf gezonde keuzes te maken. En daarmee een leefstijlverandering voor de lange termijn in gang zet.

 

Natuurlijk Gezond Voedingsadvies verkoopt daarom géén maaltijdvervangers of afslankproducten.

Wil je een gratis kennismakingsgesprek?

Natuurlijk Gezond Voedingsadvies volgt regelmatig bij- en nascholingen om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Wil je meer weten of heb je een vraag?

logo bgn